Puri Durian Belanda : Promosi September 2016

Salam Semua,

Fuhh, penat settlekan Promosi Merdeka tak habis lagi, hari ni kami nak up promosi september pula.
Promosi ni dah berjalan sejak minggu lepas lg. Dengan pembelian mana2 set Kombo, anda layak mendapat 1 botol air IKEA Korken ni.
cute je botol ni...mcm biasa, selagi stock masih ada shj ye :)




 Percuma 1 Botol Ikea Korken untuk setiap pembelian mana2 kombo Puri Durian Belanda kami. **Selagi stok masih ada


Jika anda baru je nak ambik tahu mengenai khasiat durian belanda, ni kami kongsikan